Saturday, 14 January 2017

#

assalamualaikum chenta hati.

since lately ni aku rasa cam lain ( jgn nk kata mainan perasaan ea 😒tumbok kang) entah lah kadang2 aku rasa betul ke tindakan aku ni ? dia nyesal ke pilih aku ? n kenapa skrg cam hambar ? x sama cam mula2 nak dapatkan aku. sumpah weyh aku rasa cam nak teriak kuat2. sejak kena ikat, aku da x boleh keluar sorang2 cam dulu ( tak kisah pun cuma bila aku nak releasa tension aku jd cam susah sikit 😔) padahal dulu taman jd tempat aku lepaskan tekanan yg aku hadapi. aku nk bercerita dengan member jauh sekali lah. aku memang jenis yg x suka bercerita hal2 mcm ni. bagi aku cukup aku sendiri yg tau. serius aku syg sangat dekat cik Tunang. aku takut. aku takut perkahwinan ni x jadi. (in case this happen, aku dah tau nak pergi mana) part ni paling aku takut. tapi aku bersyukur, setiap kali aku rasa nak menangis, mesti bukan dpn dia. so aku boleh nangis puas2. sekarang kad dah tempah. baju dah. catering pun dah. tinggal dokumen je. aku tak tahu kenapa perasaan aku jadi celaru dan serabut camni. tinggal beberapa hari je lagi kami nak di satu kan. Allah. adakah ini dugaan untuk aku. andai ini dugaan yg Kau beri aku terima dan kuatkan lah diri ku ini Ya Rabb. aku belek gmbr yg mula2 kami date ( konon date la ) sumpah aku rindu. rindu sgt n its too hard to describe 😔actually masa mula2 jumpa tu aku over excited sebab da lama x jumpa dia. pd masa yg sama sbb aku dah lama simpan perasaan ni even dulu aku ni mangsa buli dia masa sekolah. ape ade hal.. itu punca bibit cinta berputik cuma x pernah sapa pun tahu. berani pulak la masa zaman sekolah nak sailang pakwe member sendiri. tapi kali ni aku x sailang. sebab masing2 single. mungkin Allah aturkan aku jumpa dia bila masing2 dah matang. berbalik pada cerita asal. even bila dia ada depan mata, aku rasa cam kosong. x sama cam dulu. persiapan pun banyak aku dulu kan. tak pernah sepanjang aku kerja aku minta advanced. pinjam gan member tuk bayar booking. okay la ( aku pun xnak bebankan dia so this is the alternative that I have) next Ah Long maybe ( HAHAHA) berani pulak aku. aku jd rasa cam aku je yg beria dengan majlis ni. dia rileks je. kang ape pulak pandangan fmly dia dekat aku. seolah aku saja nk cepatka majlis. tolonggg aku nak teriak. dada ni berat sangat n tggu air mata ni keluar je. I really need a hug to calm down rite nw. argggggh.

No comments:

Post a Comment

Saturday, 14 January 2017

#

assalamualaikum chenta hati.

since lately ni aku rasa cam lain ( jgn nk kata mainan perasaan ea 😒tumbok kang) entah lah kadang2 aku rasa betul ke tindakan aku ni ? dia nyesal ke pilih aku ? n kenapa skrg cam hambar ? x sama cam mula2 nak dapatkan aku. sumpah weyh aku rasa cam nak teriak kuat2. sejak kena ikat, aku da x boleh keluar sorang2 cam dulu ( tak kisah pun cuma bila aku nak releasa tension aku jd cam susah sikit 😔) padahal dulu taman jd tempat aku lepaskan tekanan yg aku hadapi. aku nk bercerita dengan member jauh sekali lah. aku memang jenis yg x suka bercerita hal2 mcm ni. bagi aku cukup aku sendiri yg tau. serius aku syg sangat dekat cik Tunang. aku takut. aku takut perkahwinan ni x jadi. (in case this happen, aku dah tau nak pergi mana) part ni paling aku takut. tapi aku bersyukur, setiap kali aku rasa nak menangis, mesti bukan dpn dia. so aku boleh nangis puas2. sekarang kad dah tempah. baju dah. catering pun dah. tinggal dokumen je. aku tak tahu kenapa perasaan aku jadi celaru dan serabut camni. tinggal beberapa hari je lagi kami nak di satu kan. Allah. adakah ini dugaan untuk aku. andai ini dugaan yg Kau beri aku terima dan kuatkan lah diri ku ini Ya Rabb. aku belek gmbr yg mula2 kami date ( konon date la ) sumpah aku rindu. rindu sgt n its too hard to describe 😔actually masa mula2 jumpa tu aku over excited sebab da lama x jumpa dia. pd masa yg sama sbb aku dah lama simpan perasaan ni even dulu aku ni mangsa buli dia masa sekolah. ape ade hal.. itu punca bibit cinta berputik cuma x pernah sapa pun tahu. berani pulak la masa zaman sekolah nak sailang pakwe member sendiri. tapi kali ni aku x sailang. sebab masing2 single. mungkin Allah aturkan aku jumpa dia bila masing2 dah matang. berbalik pada cerita asal. even bila dia ada depan mata, aku rasa cam kosong. x sama cam dulu. persiapan pun banyak aku dulu kan. tak pernah sepanjang aku kerja aku minta advanced. pinjam gan member tuk bayar booking. okay la ( aku pun xnak bebankan dia so this is the alternative that I have) next Ah Long maybe ( HAHAHA) berani pulak aku. aku jd rasa cam aku je yg beria dengan majlis ni. dia rileks je. kang ape pulak pandangan fmly dia dekat aku. seolah aku saja nk cepatka majlis. tolonggg aku nak teriak. dada ni berat sangat n tggu air mata ni keluar je. I really need a hug to calm down rite nw. argggggh.

No comments:

Post a Comment